CAD /konstruktör

Om tjänsten
Välkommen på en spännande resa i ett innovativt och prisbelönt företag, med en stark entreprenörsanda och en internationell marknad.

Moving Floor Gotland AB är ett innovativt cleantech bolag som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade lösningar för automatisk rengöring av djurstallar. Syftet med teknologin är att bidra till att minska gårdarnas negativa miljöpåverkan och antibiotikaanvändning. Moving Floor leder den internationella utvecklingen av produkter för automatisk renhållning i kraft av sin patenterade teknologi.

Här finns möjligheten att vara med och bygga upp vår organisation från ett tidigt skede. I rollen som Konstruktör är du involverad i tidig utvecklingsfas från koncept till färdig produkt. Säkerställer att vi använder de rätta materialen, metoderna för att uppnå den högsta möjliga lönsamheten för våra kunder. Konstruktionsarbetet präglas av tekniska utmaningar där hållfasthet, producerbarhet, miljöpåverkan och återvinningsbarhet är viktiga delar. Tillsammans med teamets övriga funktioner inom utveckling, verifiering och produktion driver ni utvecklingen av våra produkter, hela vägen ifrån prototyp till färdig produkt.

Placering: Gotland

Anställningsform: Visstid 6 mån, följt av tillsvidareanställning.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
        • Förstudier och konceptutveckling
        • Konstruktion av maskiner med många ingående artiklar från start till färdiga tillverkningsunderlag.
        • Kontakter med leverantörer och avrop av prototypartiklar
        • Bistå i byggandet av protyper
        • Stödja marknad med sälj och installationsupport
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för utveckling och konstruktion och gillar testa nya koncept för att förbättra funktion och sänka livscykelkostnader.

Vilka erfarenheter är nödvändiga att ha med sig in i rollen?
        • 5 års arbetlivserafrenhet av konstruktion i 3D-CAD
        • Utbildning: Maskiningenjör eller högre
        • Språkkunskaper: Engelska, flytande i tal och skrift

Meriterande om du har:
        • Erfarenhet av Solidworks
        • Jobbat med hålfastighetsberäkning
        • Erfarenhet av hydraulik och pneumatik
        • Konstruerat extruderade och formsprutade artiklar i termoplast

Vi värdesätter egenskaper såsom ledaregenskaper, handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.
Om verksamheten
Vi erbjuder en plats i en mindre men växande organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom segmentet automatisk rengöring. Verksamheten finns på Gotland och i Stockholm. Idag finns ett hundratal kunder spridda från Kanada till Kina. I bolagets strategi ligger att bygga know-how och IP i verksamheten på Gotland, och att skala upp genom att etablera majoritetsägda dotterbolag nära våra stora kunder, primärt i Kina och Brasilien. Vi söker dig som är intresserad av att vara med på en väldigt spännande internationell tillväxtresa inom en viktig sektor, vår matförsörjning.
Moving Floor ägs av familjen Lindvall, FAM, Bjäre Invest och Science Park Gotland Invest.

Läs mer om Moving Floor Gotland AB här: Work with us – Moving Floor

 

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka den till info@movingfloor.se , berätta lite om dig själv och bifoga ditt CV.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram