KONTAKT
KONTAKT

Automationsingenjör

Om tjänsten

Vi välkomnar dig till en spännande resa i ett banbrytande och prisbelönt företag, där entreprenörskap och internationell verksamhet är i fokus.

Moving Floor Gotland AB är ett framstående cleantech bolag som är ledande inom utveckling, produktion och försäljning av patenterade lösningar för automatisk rengöring av djurstallar. Vårt mål är att med vår teknologi minska miljöpåverkan och antibiotikaanvändningen inom lantbrukssektorn, och vi är pionjärer inom internationell utveckling av automatiserade renhållningssystem.

I rollen som Automation Engineer söker vi dig som har erfarenhet av programmering av PLC & HMI, erfarenhet av system från ABB är meriterande. Du kommer att vara en nyckelspelare i att vidareutveckla vår mjukvara som idag driver de rörliga golven.

Placering: Stockholm alt. Gotland

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckla och förbättra PLC- och HMI-programmering för våra system.
  • Samarbeta nära med vårt konstruktionsteam och tekniska ledare för att integrera ny mjukvara med befintliga system.
  • Hantera och optimera automationsflöden.
  • Organisera och förbättra vår automationsinfrastruktur.
  • Delta i produktionsplanering och ekonomisk kalkyl för automationsprojekt.

Vi söker dig som

Har kunskap och erfarenhet av automation med expertis i PLC och HMI-programmering. Din förmåga att effektivisera och finjustera automationsprocesser är avgörande. Du bör ha en relevant teknisk utbildning, gärna inom industriell automation, men det är din praktiska erfarenhet och dina färdigheter inom problemlösning som verkligen gör skillnad. Du är duktig på programmering med Funktionsblockdiagram och stegprogrammering.

Ledarskapsförmåga, proaktivitet och högt ansvarstagande är egenskaper vi värderar högt. Du är en lagspelare som trivs i en dynamisk och samarbetsdriven arbetsmiljö, och du är redo att ta vår självrengörande golvlösning för djuruppfödning till nästa nivå.

Om Moving Floor

Vi erbjuder en plats i en mindre men växande organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom segmentet automatisk rengöring. Verksamheten finns på Gotland och i Stockholm. Idag finns ett hundratal kunder spridda från Kanada till Kina. I bolagets strategi ligger att bygga know-how och IP i verksamheten på Gotland, och att skala upp genom att etablera majoritetsägda dotterbolag nära våra stora kunder, primärt i Kina och Brasilien. Vi söker dig som är intresserad av att vara med på en väldigt spännande internationell tillväxtresa inom en viktig sektor, vår matförsörjning.
Moving Floor ägs av familjen Lindvall, FAM, Bjäre Invest och Science Park Gotland Invest.

Läs mer om Moving Floor Gotland AB här: Jobba hos oss – Moving Floor

 

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka den till mikael.nystrom@movingfloor.se , berätta lite om dig själv och bifoga ditt CV.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram