KONTAKT
KONTAKT

Arbetsledande tekniker

Om tjänsten
Välkommen på en spännande resa i ett innovativt och prisbelönt företag, med en stark entreprenörsanda och en internationell marknad.

Moving Floor Gotland AB är ett innovativt cleantech bolag som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade lösningar för automatisk rengöring av djurstallar. Syftet med teknologin är att bidra till att minska gårdarnas negativa miljöpåverkan och antibiotikaanvändning. Moving Floor leder den internationella utvecklingen av produkter för automatisk renhållning i kraft av sin patenterade teknologi.

Placering: Gotland
Anställningsform: Visstid 6 mån, följt av tillsvidareanställning.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att jobba i teamet på Gotland med en stor bredd av uppgifter. Det kan handla om att tillverka produktionsutrustning, testutrustning, prototyper och mindre serier av produkter. Vi ser gärna att du kan ta ansvar för hela processen från beredning till tillverkning, installation och uppföljning.

En del av arbetet innebär också att installera produkter hos kunder, där du ansvarar för installationsarbetet med hjälp av ett installationsteam, från beredning till överlämning till kunden.

Eftersom många av våra kunder är internationella, kommer resor att förekomma regelbundet inom Sverige men även internationellt, till exempel till Brasilien och Kina.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för teknik och uppfinningsrika projekt. Du ser det som en utmaning att lösa problem som uppstår i en utvecklingsmiljö där inte alltid underlagen är kompletta eller stämmer överens med verkligheten.

Vilka erfarenheter är nödvändiga att ha med sig in i rollen?
• 5-års erfarenhet av Verkstadsarbete
• Goda svetskunskaper i stål
• Goda kunskaper av skärning och bockning
• Språkkunskaper: Svenska, flytande i tal och skrift

Meriterande om du har:
• Erfarenhet av Träberarbetning
• Svetskunskaper i rostfritt stål.
• Erfarenhet av plastsvetsning
• Erfarenhet av hydraulik och pneumatik
• Språkkunskaper: Engelska, flytande i tal och skrift
• Erfarenhet av att jobba i affärssystem med beredning

Vi värdesätter egenskaper såsom ledaregenskaper, handlingskraft, initiativförmåga och ett stort ansvarstagande tillsammans med förmågan och viljan att arbeta i team.
Om verksamheten

Vi erbjuder en plats i en mindre men växande organisation med positivt arbetsklimat och korta beslutsvägar. Företaget är innovativt och marknadsledande inom segmentet automatisk rengöring. Verksamheten finns på Gotland och i Stockholm. Idag finns ett hundratal kunder spridda från Kanada till Kina. I bolagets strategi ligger att bygga know-how och IP i verksamheten på Gotland, och att skala upp genom att etablera majoritetsägda dotterbolag nära våra stora kunder, primärt i Kina och Brasilien. Vi söker dig som är intresserad av att vara med på en väldigt spännande internationell tillväxtresa inom en viktig sektor, vår matförsörjning.
Moving Floor ägs av familjen Lindvall, FAM, Bjäre Invest och Science Park Gotland Invest.

Läs mer om Moving Floor Gotland AB här: Jobba hos oss – Moving Floor

 

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka den till info@movingfloor.se , berätta lite om dig själv och bifoga ditt CV.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram