KONTAKT
KONTAKT

Din framtid börjar 
på Moving Floor

Lediga tjänster

Vår vision

är att grundläggande förbättra den globala produktionen av animaliskt protein genom att öka avkastningen samt minska utsläppen och användningen av antibiotika.

Vilka vi är

På Moving Floor är vårt uppdrag att förvandla lantbruksindustrin genom innovativ teknik och ingenjörskonst. Som ett svenskt företag som är dedikerat till att utveckla automatiserade rengöringslösningar för gårdar, strävar vi efter att förbättra djurhälsa och främja ett mer hållbart jordbruk.

Vårt team består av en mångfaldig, talangfull grupp individer som förenas av en gemensam passion för produktutveckling och agtech. Vi uppmuntrar en positiv, engagerande arbetsmiljö där nya idéer är välkomna. Vår platta organisationsstruktur möjliggör snabba beslut och samarbete.

Vi söker just nu drivna, innovativa individer att ansluta till oss när vi fortsätter att omvandla jordbrukssektorn. Detta är en möjlighet att använda dina färdigheter för att skapa meningsfull förändring i en kritisk global industri.

Hos Moving Floor kommer du att arbeta sida vid sida med experter i framkanten av jordbruksteknik. Vi ger våra medarbetare frihet att tänka fritt, ta initiativ och växa professionellt. Om du vill använda teknik för att forma framtidens livsmedelsproduktion, uppmuntrar vi dig att ansöka idag.
Calf housing

Teamet

Annsofie
CFO
"Moving Floor är ett spännande företag att arbeta för. Eftersom företaget befinner sig i en expansionsfas finns det många utmaningar och möjligheter. Detta ger mig chansen att ha en mycket varierad uppgiftslista, skickliga kollegor, ett engagerat ledningsteam och en utmärkt produkt att arbeta med.”
Uno
CTO
"Det bästa med att arbeta för Moving Floor är att mitt bidrag till jobbet gör skillnad för djurs välbefinnande och hälsa på global nivå. I ett mindre företag har jag stora möjligheter att påverka mitt jobb och företagets utveckling. Moving Floors produkter täcker många tekniska områden, vilket gör dem mycket intressanta att arbeta med, allt från mjukvara, pneumatik, hydraulik till mekanisk design. Produkterna tillverkas hos leverantören, i vår fabrik och monteras hos kunden, vilket skapar intressanta logistikflöden.”
Staffan
CAD designer
"Det bästa med att arbeta på Moving Floor är att jag får vara en del av ett team med kreativa problemlösare inom flera discipliner, ledda av ett både modigt och klokt ledarskap. Tillsammans skapar vi en produkt som verkligen gör skillnad för djurens hälsa och miljöpåverkan.”

Arbeta hos oss

På Moving Floor står våra medarbetare i centrum. Vi letar efter talangfulla personer som brinner för att göra en meningsfull skillnad.

Bli en del av vårt team för att hjälpa till att forma framtidens hållbara jordbruk genom innovation och samarbete. Tillsammans förvandlar vi branschen.
Lediga tjänster
Möjligheter för studenter och forskare

Moving Floor står vid skärningspunkten mellan Ingenjörsvetenskap, Djurhälsa, Hållbarhet och Teknik. Vi erbjuder praktikplatser och forskningssamarbeten inom dessa områden. Deltagare kan:

  • Samarbeta med vårt ingenjörsteam för att utveckla och förbättra agtech-lösningar som prioriterar förbättrad djurhälsa och djurskydd.
  • Använda vår data och patenterade teknologier för att främja akademiska eller forskningsinriktade ansträngningar inom jordbruksteknik, hållbarhet och djurhälsa.

Om du är intresserad, kontakta oss på info@movingfloor.se.

Våra kontor
Vårt kontor på Gotland är navet för forskning, utveckling & produktion.
Utforska Gotland
Vårt kontor i Stockholm är hjärtat av administrativa funktioner.
Utforska Stockholm

Om oss

Moving Floor Gotland AB är ett innovativt agtech-företag som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade moduler för automatisk rengöring av djurstallar. Syftet med tekniken är att minska gårdarnas negativa miljöpåverkan och användning av antibiotika. Moving Floor leder den internationella utvecklingen av produkter för automatisk rengöring tack vare sin patenterade teknik. Moving Floor ägs av Lindvall-familjen, FAM, Bjäre Invest och Science Park Gotland Invest.
FAM logo

FAM

FAM är ett privat ägarbolag som förvaltar sina tillgångar genom att vara en aktiv ägare med en långsiktig ägarhorisont.
Läs mer

Bjäre Invest

Bjäre Invest tar vara på möjligheter med fokus på hållbara och långsiktiga värden. Vi närmar oss våra företag med aktivt och synligt ägande i syfte att utveckla människor, relationer och verksamhet.
Läs mer
Bjäre Invest logo
Science Park Gotland Invest logo

Science Park Gotland Invest

Science Park Gotland Invest vill bidra till att fler företag skapas på Gotland och utvecklas framgångsrikt. Vi investerar därför i företag med stor potential, både i uppstarts- och tillväxtfasen.
Läs mer

Utmärkelser

SKAPA prize
SKAPA-priset tilldelat vid flera tillfällen
Nordea's award "Social Impact Award" during Techarenan
Nordea's utmärkelse "Social Impact Award" Techarenan 2018
Silver medal in Nordic Cleantech Open
Silvermedalj Nordic Cleantech Open 2019
Scholarship from CleanTech Hub Shanghai
Stipendium från CleanTech Hub Shanghai 2018-2020
Swedish Women Entrepreneurs of the Year
Årets kvinnliga företagare 2020
IVA's honorary nomination in Smart Industry
IVA's hedersnominering inom Smart Industri 2020
Winner Business Challenge
Vinnare - Business Challenge 2022
Winner of The Next Awards
Vinnare - The Next Awards 2022 inom kategorin Transformation

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram