Möjligheter för studenter och forskare

Moving Floor står vid skärningspunkten mellan Ingenjörsvetenskap, Djurhälsa, Hållbarhet och Teknik. Vi erbjuder praktikplatser och forskningssamarbeten inom dessa områden. Deltagare kan:

  • Samarbeta med vårt ingenjörsteam för att utveckla och förbättra agtech-lösningar som prioriterar förbättrad djurhälsa och djurskydd.
  • Använda vår data och patenterade teknologier för att främja akademiska eller forskningsinriktade ansträngningar inom jordbruksteknik, hållbarhet och djurs välbefinnande.

För att lära dig mer, kontakta oss på info@movingfloor.se.

Ta del av vår framtid

Allteftersom vårt företag växer kommer vi att behöva talangfulla individer till vårt team. Om du känner att dina färdigheter och erfarenheter gör dig väl lämpad för våra framtida behov, välkomnar vi dig att skicka in ditt CV till info@movingfloor.se.

Detta möjliggör för oss att ha dig i åtanke för framtida rekrytering när vi fortsätter att expandera. Även utan aktuella jobböppningar är vi alltid intresserade av att knyta kontakter med kvalificerade, passionerade kandidater som delar våra värderingar och uppdrag.

Om oss

Moving Floor Gotland AB är ett innovativt cleantech-företag som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade moduler för automatisk rengöring av djurstallar. Syftet med tekniken är att minska gårdarnas negativa miljöpåverkan och användning av antibiotika. Moving Floor leder den internationella utvecklingen av produkter för automatisk rengöring tack vare sin patenterade teknik. Moving Floor ägs av Lindvall-familjen, FAM, Bjäre Invest och Science Park Gotland Invest.

FAM

FAM är ett privat ägarbolag som förvaltar sina tillgångar genom att vara en aktiv ägare med en långsiktig ägarhorisont.
Läs mer

Bjäre Invest

Bjäre Invest tar vara på möjligheter med fokus på hållbara och långsiktiga värden.
Vi närmar oss våra företag med aktivt och synligt ägande i syfte att utveckla människor, relationer och verksamhet.
Läs mer

Science Park Gotland Invest

Science Park Gotland Invest vill bidra till att fler företag skapas på Gotland och utvecklas framgångsrikt. Vi investerar därför i företag med stor potential, både i uppstarts- och tillväxtfasen.
Läs mer

Utmärkelser

Årets kvinnliga företagare 2020
IVA's hedersnominering inom Smart Industri 2020.
Vinnare - Business Challenge 2022
Vinnare - The Next Awards 2022 inom kategorin Transformation.
Silvermedalj Nordic Cleantech Open 2019
Nordea's utmärkelse "Social Impact Award" Techarenan 2018
Stipendium från CleanTech Hub Shanghai 2018-2020
SKAPA-priset tilldelat vid flera tillfällen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram